Update 9 mei 2024 – Let op: Als u dit formulier invult, dan wordt deze pas verwerkt na de schuttersfeesten 2024. Als u nog lid wilt worden kunt u zich inschrijven op Hemelvaartsdag van 14.00 tot 17.00 uur in de schutterstent.

Wilt u lid worden van onze mooie vereniging? Natuurlijk kan dat! Vul onderstaand formulier in en we schrijven u in.

Inschrijfformulier nieuw lid

Een Aspirant Schutter kan geen partnerkaart kiezen
Door het aanvinken van deze vraag en het invullen van uw IBAN-rekeningnummer in dit formulier geeft u toestemming aan Schuttersvereniging Excelsior om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schijven en aan uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig met de contributie van uw lidmaatschap. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

We kennen in onze vereniging verschillende soorten lidmaatschap. Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot 31 december elk jaar. Zolang u onafgebroken uw contributie betaald tellen we de lidmaatschapsjaren en huldigen we u bij jubilea.

Schutter – Een schutter is een onzijdig lidmaatschap. De schutter is lid van de vereniging en heeft stemrecht op ledenvergaderingen, mag zich aanmelden voor het koningschap en andere functies bekleden binnen de vereniging. Ook worden de lidmaatschapjubilea gevierd. De schutter kan kiezen om een partnerkaart erbij te nemen, zodat zijn of haar partner ook entree heeft met activiteiten, zoals de schuttersfeesten. Dat zijn de enige rechten die kunnen worden verleend aan de partnerkaart.

Schutter met partnerkaart – 40 Euro

Schutter zonder partnerkaart – 25 Euro

Aspirant Schutter – Om het lidmaatschap tot onze vereniging laagdrempelig te maken kan iemand die dit jaar op zijn minst 15 jaar oud wordt zich aanmelden als aspirant-schutter tegen een gereduceerd tarief. Een partnerkaart is niet mogelijk.

Aspirant Schutter – 15 Euro (geen inschrijfgeld)

65+ Schutter – Iemand die dit jaar op zijn minst 65 jaar oud is geworden, krijgt korting op het lidmaatschap. Dit gebeurd automatisch. De schutter kan kiezen voor wel of geen partnerkaart.

65+ Schutter met partnerkaart – 20 Euro

65+ Schutter zonder partnerkaart – 12,50 Euro

Inschrijfgeld – Als u zich inschrijft betaald u 12,50 Euro inschrijfgeld. U krijgt dan ook een lidmaatschapsmedaille. U betaald dit alleen het eerste jaar. Aspirant Schutters betalen geen inschrijfgeld.

Zijn uw gegevens nog wel correct? Bent u verhuist, heeft u een nieuw e-mailadres of bankrekening? Laat het ons weten! Stuur een email naar ledenadministratie@schuttersgilde-excelsior.nl.